Peter Moore gaat voor casual

Zojuist heeft Peter Moore van Electronic Arts gezegd dat hij zich meer wilt richten op casual games, deze die het goed doen op de Nintendo Wii. We kunnen dus binnenkort meer casual games gaan verwachten van Electronic Arts op de Wii.

Zo laat Peter Moore weten dat de casual-markt big business is voor de Nintendo Wii en dat kan zeer veel geld opleveren. Electronic Arts is natuurlijk geen kleine uitgever en weet natuurlijk ook dat gamers niet op middelmatige games zitten te wachten, dus games met kwaliteit is zeker de moeite waard, aldus Moore.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?