Pro Evolution Soccer 2019

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

PES 2019 nu gratis speelbaar middels demo

Sinds gisteren is er een demo van PES 2019 te downloaden. De demo is beschikbaar in de Steam Store en de digitale winkels van PlayStation en Xbox.

Een balletje rondtrappen blijft toch wel fijn. Zo blijkt in ieder geval uit de jaarlijkse releases van zowel FIFA als PES. Dit keer is Konami wederom de voorloper met het vrijgeven van een demo. In de demo kunnen we een potje voetbal spelen met twaalf topteams, zoals: FC Barcelona, Inter Milan en Liverpool. Ook kunnen we online aftrappen, quick match is namelijk ook beschikbaar.

Lang wachten op de volledige versie van PES 2019 hoeft overigens niet meer. De game verschijnt namelijk op 30 augustus aanstaande!

BRON Konami

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?