Pro Evolution Soccer 2019

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

PES 2019 demo begin volgende maand beschikbaar

De demo van PES 2019 is aan het begin van de volgende maand beschikbaar. Konami heeft aangekondigd dat de demo op 8 augustus te downloaden is.

Het is dan mogelijk om alvast kennis te maken met de nieuwe features in de exhibition match, online quick match en de offline CO-OP match modes. Je kunt uit tien verschillende teams kiezen waaronder Liverpool FC, FC Barcelona en Inter Milan en hen meenemen naar de stadions van FC Barcelona’s Camp Nou of FC Schalke 04’s VELTINS Arena. Bekijk de trailer hier.

PES 2019 komt op 30 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Konami

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?