PES 2010 verschijnt gewoon dit jaar voor de Wii

Het was tot op heden gebruikelijk dat de versie van Pro Evolution Soccer voor de Nintendo Wii enkele maanden later uitkwam dan de versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Volgens Konami gaat daar dit jaar verandering in komen.

PES 2010 voor de Wii zal namelijk kort achter de andere twee versies verschijnen, in de herfst van dit jaar. De game zal in het teken staan van veel verbeteringen, die het voetbal op de console van Nintendo naar een nog hoger niveau moet tillen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?