PES 2010 trapt af op 22 oktober

Konami Digital Entertainment heeft de release van Pro Evolution Soccer 2010 aangekondigd. Deze game zal voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC en mobiele telefoon verschijnen op 22 oktober. Er zal ook een versie verschijnen voor de PlayStation 2 en voor de PSP. De release hiervan is iets later, namelijk 5 november. Ook de Nintendo Wii zal niet worden vergeten, deze zal op 19 november verschijnen.

Pro Evolution Soccer 2010 is volgens Konami de allergrootste sprong voorwaarts voor de serie tot nu toe. De game zal namelijk het speciaal ontwikkelde 360 graden controle systeem bevatten. Samen met nieuwe gedetailleerde visuals en animaties. Tevens heeft Konami nieuwe licenties verkregen voor Pro Evolution Soccer 2010. hierdoor zijn alle grote teams vertegenwoordigt inclusief de officieel gesanctioneerde versies van de teams van Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Brazilië en Argentinië.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?