PES 2010 stapt eindelijk af van ID's

Om online een wedstrijdje voetbal te kunnen spelen in Pro Evolution Soccer, had je altijd de zogenaamde ID's nodig om dat te kunnen doen. Volgens de site Gamekyo is dit met PES 2010 voor altijd verleden tijd.

De nieuwe game gaat namelijk gewoon direct gebruik maken van de netwerken PSN en Xbox Live, zonder tussenkomst van irritante ID's dus. Konami denkt zo een bug-vrije en geweldige online ervaring naar de spelers te brengen, en dat is broodnodig met de perfecte online modus van concurrent FIFA.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?