PES 2010 DLC aangekondigd

Morgen zal PES 2010 voor de WII verschijnen. Op de andere consoles en systemen is de game al een tijdje te koop. Bij deze versies waren onder andere de nieuwe transfers nog niet verwerkt.

Konami heeft nu laten weten dat er morgen op de dag op de release al direct een gratis update voor de WII-versie beschikbaar zal zijn. Deze update zorgt ervoor dat alle teamsamenstellingen up to date zijn met de huidige seizoensstatistieken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?