Pro Evolution Soccer 2009

  • Ontwikkelaar KCE Tokyo
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

PES 2009 trapt 2 oktober af met een demo

Voor iedereen die nog twijfelt of hij dit jaar voor PES of FIFA moet gaan is er goed nieuws. Vlak voor de eventuele aanschaf van FIFA kan er nog snel worden vergeleken met PES. Konami liet namelijk weten om op 2 oktober een demo van PES 2009 te releasen, dezelfde dag als de release van FIFA. Zo zul je dus nog op tijd kunnen checken welke game je meer bevalt.

In de demo zul je potjes van vijf minuten kunnen spelen. Voetballen in de demo is mogelijk met de selecties van Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, het Italiaanse elftal en het Franse nationale team.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?