Pro Evolution Soccer 2009

  • Ontwikkelaar KCE Tokyo
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

PES 2009 ook weer officieel voor de Wii

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers onder ons, want vandaag is bekend geworden dat voor het aankomend voetbalseizoen er een nieuwe versie van Pro Evolution Soccer (PES) voor de Wii verschijnt. Wii bezitters kunnen dan ook weer een keuze maken uit FIFA 09 of PES 2009.

Voor PES 2009 belooft Konami ons een verbeterd verdedigingssysteem, betere kunstmatige intelligentie en zal de inhoud worden uitgebreid met meerdere minispellen. Dat is ook zeker noodzakelijk gezien de kritieken van de gamers over PES 2008.

Helaas zal PES 2009 wel pas in de lente van 2009 verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?