Pro Evolution Soccer 2008

  • Ontwikkelaar KCE Tokyo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2007
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

PES 2008 verschijnt binnenkort op de Wii

De PES 2008 versie voor de Wii verschijnt in maart van dit jaar. Konami laat dit weten via een persbericht, en komt met meer details naar buiten over de Wii versie. De Wii versie van PES onderscheid zich duidelijk van de anderen next-gen versies van de game.

Het tactische gedeelte van het voetbal komt terug in de game. Zo zul je met de besturing van de game niet alleen de speler aan de bal besturen. Maar ook je medespelers om je heen. Je kunt ze laten vrij lopen, een bal toe passen, trucjes laten doen en slidings laten maken door simpele bewegingen met de Wii Mote en nunchuck. En zal het mogelijk zijn om team gegevens uit te wisselen online via het WiiConnect24 systeem van de Wii.

Zo zul je de mogelijkheid hebben om maximaal 16 zelf gemaakte Mii personages in een team te stoppen. Kun je online vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen zowel je vrienden uit je vriendenlijst als tegen onbekenden gamers.

Zes game modi, Match, League en Cup elementen, en een Training en uitwissel sectie zijn er toegevoegd. Exclusief voor de Wii versie is er ook nog de Champions Road competitie. Je stelt je eigen team samen en kunt wereldwijd mee doen aan alle toernooien. Win je van een tegenstander dan kun je een aantal spelers krijgen van die tegenstander, zo bereid je je team veder uit.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?