Personages bekendgemaakt voor Netflix serie The Witcher

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2018 00:00

Enkele personages zijn voor de nieuwe Netflix serie The Witcher bekendgemaakt. In december begon Lauren Schmidt Hissrich te werken bij het team van The Witcher serie en ze heeft nu via haar Twitter-account enkele karaktereigenschappen van de personages genoemd.

Ze gaf korte omschrijvingen van de belangrijke personages. Geralt is stoïcijns, maar met een zachtere kant die hij goed verborgen houdt, Yennefer is vurig en trots, Triss Merigold heeft veel lef en is idealistisch en Ciri is veerkrachtig en meedogenloos. Uit de game maken ook Jaskier (Dandelion), Regis en Emperor Emhyr var Emreis hun entree in de serie. Tevens worden er enkele personages toegevoegd aan The Witcher serie die alleen in de boeken voorkomen zoals Cahir, Vilgefortz, Milva en de witcher-dodende premiejager Leo Bonhart.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van de The Witcher serie uitkomt en welke acteurs de personages tot leven gaan brengen, maar we houden je op de hoogte.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher

Series

The Witcher

Uitgever

Atari

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

26 oktober 2007

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer