The Witcher
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2007
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Personages bekendgemaakt voor Netflix serie The Witcher

Enkele personages zijn voor de nieuwe Netflix serie The Witcher bekendgemaakt. In december begon Lauren Schmidt Hissrich te werken bij het team van The Witcher serie en ze heeft nu via haar Twitter-account enkele karaktereigenschappen van de personages genoemd.

Ze gaf korte omschrijvingen van de belangrijke personages. Geralt is stoïcijns, maar met een zachtere kant die hij goed verborgen houdt, Yennefer is vurig en trots, Triss Merigold heeft veel lef en is idealistisch en Ciri is veerkrachtig en meedogenloos. Uit de game maken ook Jaskier (Dandelion), Regis en Emperor Emhyr var Emreis hun entree in de serie. Tevens worden er enkele personages toegevoegd aan The Witcher serie die alleen in de boeken voorkomen zoals Cahir, Vilgefortz, Milva en de witcher-dodende premiejager Leo Bonhart.

onbekend

Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van de The Witcher serie uitkomt en welke acteurs de personages tot leven gaan brengen, maar we houden je op de hoogte.

BRON pcgamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?