Persona 5

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 4 april 2017
  • Platformen PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Persona-componist Shoji Meguro verlaat Atlus

Shoji Meguro, componist van de Persona-reeks, verlaat Atlus. Meguro kondigt zijn vertrek aan in een uitspraak op Twitter.

Via Twitter liet Meguro weten dat hij Atlus na lange tijd gaat verlaten om muziek te produceren als freelancer. Daarnaast deelde Meguro het nieuws dat hij de laatste vijf jaren indiegames aan het ontwikkelen is en dat hij zich bij Kodansha Game Creators Lab heeft aangesloten om te werken als onafhankelijke ontwikkelaar. Ondanks zijn vertrek bij Atlus blijft Meguro samenwerken met Atlus om muziek te componeren voor games van de uitgever. "Ik blijf een goede relatie behouden met Atlus. Dus ik hoop dat degenen die bezorgd waren over mijn plotselinge aankonding zich opgelucht voelen", meent Shoji Meguro. De soundtracks van aankomende Shin Megami Tensei 5 zijn niet gecomponeerd door Meguro.

Shoji Meguro heeft sinds 1995 de muziek gecomponeerd voor vele titels van uitgever Atlus. Hij was voornamelijk de hoofdcomponist van de Persona-reeks en de Shin Megami Tensei-titels.

BRON s_megarock

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?