Persona 5, Hollow Knight en Middle-Earth: Shadow of War naar PlayStation Now

Sony's PlayStation Now is recentelijk enigszins op de schop gegaan en dat heeft de dienst best goed gedaan. Met regelmaat worden er nieuwe games toegevoegd aan de service. Deze keer wordt PlayStation Now verrijkt met Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight.

Met het toevoegen van deze games, werd ook gelijk bekendgemaakt tot wanneer deze games beschikbaar blijven. Althans, voor Persona 5 en Middle-Earth: Shadow of War. Je krijgt namelijk tot februari 2020 de tijd om met deze games aan de slag te gaan, want daarna worden ze weer verwijderd. Voor Hollow Knight is er vooralsnog geen einddatum gesteld.

PlayStation Now games

PlayStation Now is verkrijgbaar in de PlayStation Store of bij geselecteerde retailers.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?