Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Persconferentie Ubisoft

De persconferentie van Ubisoft was vooral gericht op de Duitse markt. Zo werd tussen neus en lippen door vermeld dat ze ten opzichte van vorig jaar wereldwijd 36% meer winst gemaakt hebben. Dit succes werd vooral behaald door de hoge verkoopcijfers van Assasin's Creed.

We werden tevreden gehouden met twee trailers. Zo zagen wij nieuwe ingame beelden van Far Cry 2 die je gisteren al kon zien op Gametrailers.com.

Daarnaast lieten zij de E3 trailer zien van Prince of Persia.

Als laatste werden wij getrakteerd op de wereldwijde primiere van Anno 1404 voor de PC. Vermeldenswaardig zijn de de brede systeemeisen en een nieuwe cultuur, Orient.

Ubisoft's lineup voor eind 2008 - 2009:

I Am Alive
Tom Clancy's H.A.W.X.
Tom Clancy's EndWar
Brother in Arms: Hell's Highway
Shaun White Snowboarding
Naruto
Far Cry 2
Prince of Persia

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?