Perfect Dark op 17 maart

Perfect Dark was een van de meest succesvolle multiplayer-games op de Nintendo 64. Perfect Dark: Zero probeerde het trucje opnieuw tijdens de release van de Xbox 360. Dit werkte niet en de fans smeekten ontwikkelaar Rare voor een HD-remake van het origineel. Die komt er binnenkort aan.

Vandaag is de releasedatum van de game bekendgemaakt. 17 maart zal de game op Xbox Live Arcade te verkijgen zijn voor 800 Microsoft Points. Je zult dus nog een maand moeten wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?