Perfect Dark binnenkort op Xbox Live

Perfect Dark was een First Person Shooter op de Nintendo 64 ontwikkeld door Rare. De game had vooral een hele goede multiplayer modus. Binnenkort komt de game ook op Xbox Live Arcade.

Volgens een woordvoerder van Rare is de game bijna klaar om op Xbox Live Arcade gezet te worden. Hij zal eind januari/begin februari online gezet worden. De game gaat waarschijnlijk 1200 Microsoft Points kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?