Peace Walker bevat 2,5 uur aan cut-scenes

Zoals de meeste gamers misschien wel weten staat de Metal Gear Solid serie onder andere bekend om zijn cut-scenes. Vandaag is bekendgemaakt hoeveel uur aan cut-scenes de nieuwste game uit de serie zal bevatten.

Zo zal volgens de British Board of Film Classification Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PSP 2 uur, 42 minuten en 34 seconden aan cut-scenes bevatten. Dit is natuurlijk niets vergeleken met het vierde deel op de PlayStation 3, want die bevatte maar liefs 9 uur, 5 minuten en 47 seconden aan cut-scenes.

Helaas is de game uitgesteld voor een maand en zal deze nu uitkomen op 18 juni.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?