Pc-versie Titanfall 2 wederom gehackt

Geplaatst:

De pc-versie van Titanfall 2 is opnieuw gehackt en spelers zijn bang dat dit veiligheidsrisico's meebrengt voor hun systemen. Ontwikkelaar Respawn deelde het nieuws op hun Twitter-kanaal.

Onlangs werden de servers van Titanfall 2 gehackt en dit leidde ertoe dat veel spelers uit paniek de game de-installeerden. Op Discord communities waarschuwden spelers elkaar hiervoor. Ontwikkelaar Respawn ging meteen op onderzoek uit en liet even later weten dat de situatie 'waarschijnlijk niet zo ernstig' was. De servers van zowel Titanfall 1 als 2 liggen al langer onder aanval door hackers, waardoor de eerste game bijna onspeelbaar is geworden. De reden dat de hackers voor deze game kiezen is dat ze een soort free-to-play spin-off willen maken van Titanfall. Op dit moment kunnen de hackers met behulp van de bug die ze in de game hebben geplaatst de game voor andere spelers laten crashen. Volgens Respawn Entertainment lopen systemen van spelers verder geen risico's, in tegenstelling tot de waarschuwing die op de Discord communities werd gedeeld.

Titanfall 2 is in de afgelopen maanden meerdere keren aangevallen door hackers en Respawn onderzoekt de zaak nog steeds.

Bron: Twitter Respawn

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Titanfall 2

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

28 oktober 2016

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord