Pc-versie Prince of Persia: The Forgotten Sands uitgesteld

Het lijkt alsof Ubisoft een persoonlijke vendetta tegen pc-gamers heeft. De pc-versie van Assassin's Creed 2 kwam al enkele maanden later uit en inclusief een hele strenge DRM die je dwingt om aangesloten te zijn op het internet.

De pc-versie van Prince of Persia: The Forgotten Sands, die ongeveer tegelijkertijd zal uitkomen met de film, zal uitgesteld worden naar juni. Waarom is niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?