Pc-versie Metro Exodus exclusief naar Epic Games Store

Geplaatst:
Aangepast: 29 januari 2019 12:01

Als je de pc-versie van Metro Exodus wilt spelen, download dan maar alvast de Epic Games Store-applicatie. De pc-versie van Metro Exodus komt namelijk exclusief naar de Epic Games Store.

Metro Exodus komt over iets meer dan twee weken uit en uitgever Deep Silver heeft aangekondigd dat de pc-versie van de game exclusief naar de Epic Games Store komt. Voorheen werd de pc-versie via Steam verkocht, maar de game is momenteel via Valve's gamestore niet meer beschikbaar. Volgens de uitgever is de overstap naar de Epic Games Store gemaakt vanwege het betere verdienmodel dat zij hebben ten opzichte van Steam. De game heeft op alle platformen al een tijdje in de voorverkoop gestaan en er zijn dan ook genoeg fans die een pre-order voor de pc-versie van de game hebben geplaatst via Steam. Deep Silver laat weten dat iedereen die een pre-order via Steam geplaatst heeft, de game nog wel via Steam kan spelen en ook via Steam alle updates binnenkrijgt. Heb je echter nog geen pre-order geplaatst, maar wil je de game wel op pc spelen, kun je dat voorlopig alleen nog doen via de Epic Games Store.

Metro Exodus komt op 15 februari naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie van de game is dus voorlopig alleen nog maar te verkrijgen via de Epic Games Store. Vanaf 15 februari 2020 wordt de game wel weer beschikbaar gemaakt op Steam en andere gamestores.

Bron: Deep Silver
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord