Pc specificaties voor Dying Light 2 onthuld

Geplaatst:

De releasedatum van Dying Light 2 komt al aardig dicht bij en om fans alvast voor te bereiden heeft Techland de specificaties voor de pc onthuld.

Onlangs werd er al een nieuwe trailer voor Dyling Light 2 gedropt, maar nu is het tijd om te achterhalen of jouw computer ook daadwerkelijk de game aankan. Via een Tweet heeft Techland de specificaties van Dying Light 2 voor de pc bekendgemaakt. Daarin is te zien dat je minimaal een Intel Core i5-8600K of een AMD Ryzen 5 3600X nodig ga hebben als je 60FPS wil halen. Voor de grafische kaart gaat het dan om een NVIDIA RTX 2060 6GB of de AMD RX Vega 56 met 8GB. Verder moet je Windows 10 als besturingssysteem hebben en 16GB RAM. De volledige specificaties zijn hieronder te bekijken.

Dying Light 2 verschijnt op 4 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en de Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord