PC-demo Wolfenstein stormt binnen

Ik was erg tevreden over de Xbox 360 versie van Wolfenstein, zoals je in mijn review kunt lezen. Ik vind de game een tijdperk inleiden van een nieuw shootergenre. Er is al een demo verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Vandaag is de PC aan de beurt.

Klik hier om de demo te downloaden en laat in de reacties weten wat jij van de demo vindt. Ga jij de volledige versie kopen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?