Pc-demo uitgekomen van Little Nightmares II

Geplaatst: 10 december 2020 12:30

Er is een bespeelbare demo uitgekomen voor de aankomende horror-game Little Nightmares II. De demo is tot nu toe alleen te vinden op de Steam voor de pc-versie van de game.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Little Nightmares II in ontwikkeling was. Little Nightmares II is het tweede deel in de franchise. De game lijkt zich op een nieuwe locatie af te spelen en heeft een nieuw bespeelbaar personage genaamd Mono. Mono gaat samen met Six (de hoofdpersoon uit de eerste Little Nightmares-game) het opnemen tegen een nieuwe groep vijanden. Op wat gameplaybeelden na was er nog vrij weinig over het vervolg op de populaire horror-game bekend. Nu kunnen pc-gamers aan de slag met de demo van Little Nightmares II genaamd 'Wilderness'. Op een later moment komt de demo ook naar consoles.

onbekend

Little Nightmares II komt 11 februari 2021 uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X/S en PlayStation 5. Lees hier Rudy's review over Little Nightmares, de eerste game in deze serie.

Bron: Steam

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Nightmares II

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

11 februari 2021

Ontwikkelaar

Tarsier Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord