F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

PC demo F.E.A.R 2 heeft datum gekregen

Nog maar even en dan kunnen we aan de slag met het tweede deel van F.E.A.R, de shooter van ontwikkelaar Monolith. Voordat het zo ver is, kunnen we eerst aan de slag met de demo van de game. Vandaag is bekend geworden dat ook de demo voor de pc op 22 januari te downloaden zal zijn. Eerder werd al bekend dat de console demo van F.E.A.R 2 op 22 januari beschikbaar gesteld zou worden.

Wat kun je verwachten van de demo, zul je je afvragen. Daar werd het volgende over verteld door Monolith:

"The F.E.A.R. 2: Project Origin demo will offer a glimpse of the action, terror and suspense of the full retail version of the game. Players will maneuver through bloodstained corridors and hallways from several locations in the game, as they combat through various parts of the city of Auburn, which now lays in ruin after the catastrophic explosion that rocked the finale of F.E.A.R."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?