PC-demo Dark Void afwezig

Gisteren vertelde ik jullie al dat er een demo beschikbaar is voor Dark Void op de Xbox 360. Vandaag is de demo ook verschenen voor de PlayStation 3, maar waar de PC-versie is?

Een medewerker van Capcom maakte bekend dat er geen PC-demo zal komen van Dark Void. Dat wordt wachten voor de PC-gamers, tenzij je een vriend hebt met een Xbox 360 of PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?