PAX East afgelast, gaat online wel door

Geplaatst:
Aangepast: 30 maart 2021 11:59

De jaarlijkse gamebeurs PAX East is dit jaar afgelast. Het evenement vindt dit jaar wel digitaal plaats.

PAX East is een jaarlijks evenement dat in Amerika plaatsvindt in de eerste week van juni. Tijdens het evenement worden veel nieuwe games aangekondigd en nieuwe beelden getoond van reeds aangekondigde games. Organisatoren ReedPop en Penny Arcade hebben echter aangekondigd dat PAX East dit jaar niet doorgaat. De beurs is afgelast vanwege de nog steeds aanhoudende coronapandemie. De organisatoren hebben wel aangegeven dat, hoewel de fysieke beurs in Boston niet doorgaat, er wel een vervangend online evenement voor in de plaats komt. PAX Online vindt een maand later plaats. De organisatie belooft later meer informatie over de invulling van het digitale evenement bekend te maken.

PAX East stond gepland van 3 tot 6 juni in Boston, maar wordt nu vervangen door een digitaal evenement. PAX Online vindt plaats tussen 15 en 18 juli.

Bron: ReedPop en Penny Arcade
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord