Paul Verhoeven gaat game verfilmen

In een interview met MTV maakte Paul Verhoeven bekend dat hij bezig is met een nieuwe film. De film zal geen nieuw franchise zijn, maar zal een verfilming worden van een game die zich afspeelt in 1914. Paul Verhoeven wilde helaas niet bekend maken om welke game het ging.

De game zou wel Indiana Jones actie met de stijl van Hitchcock combineren. De website slashfilm.com denkt dat het om de game The Last Express gaat. The Last Express verscheen in 1997 op de pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?