Paul McCartney in Rock Band

Regelmatig wordt Rock Band aangevuld met nieuwe nummers en ook dit keer komen er weer een aantal bij. Paul McCartney komt namelijk naar Rock Band met de nummers Band on the Run, Jet en Sing the Changes.

Deze nummers zullen vanaf 5 januari verschijnen op de Wii voor 200 Wii Points en op de Xbox 360 voor 160 Microsoft Points. De PlayStation 3 moet echter twee dagen langer wachten, want daar komen de nummers op 7 januari uit. Hoeveel de nummers op het PSN gaan kosten is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?