Patenten hinten naar terugkeer Bandai Namco-klassiekers

Patenten, aangevraagd door Bandai Namco, hinten naar de terugkeer van een aantal oude klassiekers voor op de moderne systemen. Het gaat hier om meerdere Encore-titels.

Bandai Namco heeft recentelijk een aantal patenten aangevraagd voor bekende franchises. Deze titels zijn allemaal gevolgd door het woord 'Encore'. De Japanse ontwikkelaar en uitgever gebruikt dit woord wanneer ze een remake uitbrengen. Dit hebben ze ook gedaan bij bijvoorbeeld Katamari Damacy Encore, in het Westen bekend onder de naam Katamari Damacy Reroll, die uitkwam in 2018. De titels die nu onder een 'encore-patent' staan, zijn: Genpei Touma Den Encore, Klonoa Encore, Mr. Driller Encore, Splatter House Encore en Wagyan Land Encore. De titels Splatter House (2010), Klonoa (2009) en Mr. Driller (2009) zijn al eerder opnieuw uitgebracht.

Klonoa

Wanneer de Bandai Namco-klassiekers uitkomen en voor welke systemen ze beschikbaar zijn, is nog niet bekend.

BRON Gematsu

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?