Patch voor Tekken 6

De nieuwste game in de Tekken serie richt zich vooral op de multiplayer modus. Helaas zitten er nog veel bugs en fouten in de multiplayer van Tekken 6. Ontwikkelaar Namco Bandai heeft vandaag aangekondigd dat deze fouten uit de game gehaald zullen worden in een patch.

Voor vandaag was er nog geen enkel teken dat er een patch aan zat te komen. De patch zal rond 26 november uitkomen. Mensen die met deze problemen kampen moeten dus nog heel even geduld hebben.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?