Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Patch voor Need for Speed komt eraan

Nadat we al te horen kregen dat Need for Speed Undercover waarschijnlijk de laatste van de race serie zou zijn, komt EA games ook nog met goed nieuws. Dat het slecht gaat met Need for Speed is namelijk bij iedereen wel opgevallen, maar ze zijn nog wel bezig met een uitgebreide patch voor de game.

De patch zou verkrijgbaar zijn voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. Wat er allemaal gaat gebeuren met de game door deze patch is niet duidelijk, maar de gameplay en de performance zouden hoogstwaarschijnlijk een update krijgen. Begin februari zullen we er in elk geval achter gaan komen, want de patch zal vanaf dan te downloaden zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?