Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Patch voor Borderlands herstelt problemen

Morgen komt de game Borderlands bij ons uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt jaloers zijn op de Amerikanen, die er al eventjes mee aan de slag kunnen, maar het blijkt dat daar ook een minpuntje aan vast zit. Mogelijke fouten in de game kunnen gamers namelijk hinderen tijdens het spelen, en dat is nu precies wat er gebeurd is bij de PlayStation 3 versie van de game.

Er was een probleem met het weergeven van de vriendenlijst, waardoor het praktisch onmogelijk was om online tegen elkaar te spelen. Natuurlijk is de online mode van Borderlands een vrij groot onderdeel van het spel en dus essentieel. Ontwikkelaar Gearbox is daarom snel met een oplossing gekomen, waardoor nu alle problemen verholpen moeten zijn. Gamers hoeven voor de rest niets zelf te ondernemen, als ze de game opstarten wordt het probleem automatisch verholpen.

l action is required by PS3 customers to apply the fix - just play the game and you'll find that everything works fine now. We thank you all for your patience and for making us aware of the issue!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?