Patch voor Borderlands herstelt problemen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Morgen komt de game Borderlands bij ons uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt jaloers zijn op de Amerikanen, die er al eventjes mee aan de slag kunnen, maar het blijkt dat daar ook een minpuntje aan vast zit. Mogelijke fouten in de game kunnen gamers namelijk hinderen tijdens het spelen, en dat is nu precies wat er gebeurd is bij de PlayStation 3 versie van de game.

Er was een probleem met het weergeven van de vriendenlijst, waardoor het praktisch onmogelijk was om online tegen elkaar te spelen. Natuurlijk is de online mode van Borderlands een vrij groot onderdeel van het spel en dus essentieel. Ontwikkelaar Gearbox is daarom snel met een oplossing gekomen, waardoor nu alle problemen verholpen moeten zijn. Gamers hoeven voor de rest niets zelf te ondernemen, als ze de game opstarten wordt het probleem automatisch verholpen.

l action is required by PS3 customers to apply the fix - just play the game and you'll find that everything works fine now. We thank you all for your patience and for making us aware of the issue!
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2009

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer