Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Patch NBA Live 10 beschikbaar

Het officiële NBA-seizoen is gisteren gestart, en dat brengt natuurlijk de getrouwe NBA Live Dynamic Season-statistieken met zich mee. Hiermee worden de resultaten van een speler in het echt leven gecombineerd met de eigenschappen van diezelfde speler in de game. Om dit allemaal vlot te laten te verlopen en enkele schoonheidsfoutjes weg te werken, kan je vanaf vandaag een patch downloaden voor de game.

De patch is reeds beschikbaar voor de Xbox 360-bezitters en zal vanaf morgen ook voor de PS3-gamers beschikbaar worden gesteld. De patch zal een degelijk aantal gameplayfouten in de game wegwerken en aan de hand van gebruikersfeedback enkele verbeteringen aanbrengen aan de gameplay zelf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?