Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Patch moet problemen Gears of War 2 oplossen

Deze maand nog komt er een patch die een aantal problemen in Gears of War 2 op moet lossen. Dit heeft Mark Rein, de baas van ontwikkelaar Epic, vandaag naar buiten gebracht. De patch zorgt ervoor dat een aantal problemen die de game kent verholpen zullen worden. Na het installeren van de patch kun je niet meer door een muur worden geslagen, loopt er niemand meer rond met onzichtbaar schild, is er minder lag als veel mensen bij elkaar staan, en worden de regels voor een wedstrijd een klein beetje veranderd (als je voor het einde van een potje het spel verlaat wordt je daarvoor 'gestraft').

Naast het verhelpen van deze problemen brengt patch ook nog een aantal nieuwe achievements met zich mee, waarschijnlijk de achievements die je kon halen als je het Combustible Map Pack binnenhaalde. Er is nog geen datum bekend waarop de patch moet gaan uitkomen, het enige wat we weten is dat het deze maand zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?