Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Patch Far Cry 2 verbeterd beeldkwaliteit

Ontwikkelaar Ubisoft heeft patch 1.02 uitgebracht die er voor zal zorgen dat Far Cry 2 met een betere kwaliteit op een breedbeeldmonitor draait.

Zonder deze patch was het beeld van mindere niveau en bood het geen volledige breedbeeldondersteuning. Maar dat is nu verleden tijd. Naast deze verbetering zijn er ook nog enkele multiplayer-issues opgelost.

De patch is hier te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?