Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Passieve entertainment tijdperk is voorbij

Xbox Executive, J Allard, deed in 2005 een voorspelling dat user-generated content voor de game-industrie zijn opmars zou maken. We zijn nu drie gaming-jaren verder en inderdaad: er zijn diverse user-generated games op de markt verschenen, waaronder LittleBigPlanet en Unreal Tournament 3.

Maar er zijn nog niet heel veel games in dit genre verschenen, maar daar gaat volgens Reggie Fils-Aime van Nintendo wel verandering in komen. We komen in een nieuw gaming-tijdperk. Het passieve entertainment maakt plaats voor het actieve entertainment, aldus Fils Aime.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?