Pas in februari meer Natal nieuws

Het is inmiddels alweer een half jaar dat Microsoft Project Natal op de E3 heeft onthuld. Toch is er tot nu toe nog helemaal niet veel meer over bekend geworden dan dat er toen over is verteld. Pas in februari zullen we meer over het nog wat geheimzinnige project te horen krijgen.

Op 10 en 11 februari houdt Microsoft namelijk een conferentie in Seattle (Washington). Hier zal onder andere meer verteld worden over Natal. Ook zal Microsoft meer vertellen over het technische gedeelte van de Xbox 360 uitbreiding, waar de motion sensing techniek en stemherkenning onder valt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?