Party Crashers in de maak

Twelve Interactive en Detn8 Games Ltd gaan van start met Party Crashers. Dit spel voor de Wii zal hoofdzakelijk gaan bestaan uit mini-games. Hierbij gaat het om zowel puzzels als muziek en aktie mini-games. Een aantal van deze mini-games moet eerst worden vrijgespeeld voordat deze gespeeld kunnen worden. Naar verwachting zal het spel uit zo'n 25 mini-games bestaan.

Het spel Party Crashers is geïnspireerd op Cid the Dummy, een multi-platform game die evenals Party Crashers nog niet op de markt is. Vanaf 29 april 2009 ligt Party Crashers in de schappen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?