Paradox Interactive onthult Newcomers-factie voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Geplaatst:
Aangepast: 3 oktober 2019 10:09

De nieuwste Vampire: The Masquerade-game kent een hoop verschillende facties waar je uit kunt kiezen. Paradox Interactive onthulde onlangs de Newcomers-factie voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Uitgever Paradox Interactive onthult langzaamaan de vijf verschillende vampierenfacties die in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zitten. Een van deze facties is de Newcomers. Deze factie is erg mysterieus en niemand uit de vampierwereld weet wie zij zijn of waar zij vandaan komen. De Newcomers bestaan voornamelijk uit scholieren en jongere rebellen. De Newcomers zijn de vierde factie die in de aanloop naar de release van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zijn onthuld. De overige drie facties zijn de Pioneers, Camarilla en Baron. Later wordt de vijfde factie nog onthuld.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in maart 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Paradox Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord