Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Paradox Interactive koopt Prison Architect van Introversion Software

Uitgever en ontwikkelaar Paradox Interactive koopt alle rechten en activa van de Prison Architect. Deze management simulation game werd oorspronkelijk ontwikkeld door Introversion Software.

Paradox Interactive wordt dus eigenaar van Prison Architect op alle huidige en toekomstige platforms waaronder de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android. Ze blijven Prison Architect ontwikkelen en verkennen nieuwe mogelijkheden met het architect concept. In de game bouw je en onderhoud je een zwaar bewaakte gevangenis. Zo moet je faciliteiten voor de gevangenen verzorgen, maar ook je personeel betalen om het moraal hoog te houden en chaos te voorkomen.

Prison Architect is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

BRON Persbericht Introversion Software

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?