Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Paradise City voor Burnout Paradise

Vandaag maakte EA bekend dat de rockende klassieker Paradise City van Guns N' Roses, de officiële soundtrack van Burnout Paradise is geworden. Een gelijknamige keuze al zeg ik het zelf.

Met nog meer rock helden als Jimmy Eat World, Twisted Sister en de nog jonge rockheld N.E.R.D. zijn ook vastgelegd door EA.

Binnenkort mogen we al cruisen met deze game want Burnout Paradise ligt op 22 januari 2008 in de winkels, zowel als op de Xbox 360 als op de PlayStation 3.

Bij deze Burnout ligt de setting heel anders dan de voorgaande delen. De game speelt zich namelijk af in een open wereld genaamd Paradice City. Ga op verkenning met keiharde snelheid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?