Paper Mario 64 op de DS?

Het is nog een gerucht, maar het Japanse tijdschrift Coro Coro Comics heeft vernomen dat de Nintendo 64 klassieker Paper Mario 64 in juli wordt uitgebracht op de Nintendo DS in Japan. Wel onder een andere naam natuurlijk; Paper Mario DS.

Uiteraard heeft Nintendo nog niks bevestigd en misschien gebeurt dit straks wel op de E3. We zullen dus nog even geduld moeten hebben en afwachten of we dan ook Paper Mario DS in Nederland kunnen verwachten.

Op dit moment is Paper Mario 64 wel al te verkrijgen op de Virtual Console. Natuurlijk is ook het laatste deel in de serie, Super Paper Mario, hier te bestellen bij Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?