Pandemic Studios werkt niet aan Battlefront 3

Het gerucht dat Pandemic Studios werkt aan Battlefront 3 is definitief ontkend door de ontwikkelaar zelf. Een medewerker zegt daarover het volgende:

As of right now I can say Battlefront 3 is not currently at Pandemic. While I know the title seems to be up in the air from all the buzz around the web... Lucas Arts will be the only one knowing where the title is at right now.

Battlefront 3 kwam eind vorig jaar in de bekendheid, nadat een medewerker van Free Radical beelden van een eerste versie naar buiten bracht. Helaas sloot kort daarna Free Radical de deuren wegens geldproblemen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?