Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Pak je backlog aan met Steam's Spring Cleaning Event

Ieder jaar is de Steam Summer Sale voor veel gamers weer reden om groots in te slaan, maar veel van die games speel je uiteindelijk nooit. Valve heeft daar iets op bedacht: het Spring Cleaning Event.

De almaar groeiende backlog moet natuurlijk wel worden aangepakt. Al die games die in je digitale bibliotheek liggen te verstoffen is natuurlijk eeuwig zonde, dus heeft Valve een speciaal evenement in het leven geroepen dat vanaf vandaag van start is gegaan: het Spring Cleaning Event. Tijdens dit evenement kun je badges verdienen door games uit je backlog op te pakken. Daarnaast zijn er diverse games gratis speelbaar deze periode, zodat je deze kunt uitproberen.

Steam Spring Cleaning Sale

Het Spring Cleaning Event start vanaf vandaag en duurt tot en met 28 mei.

BRON Steam

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?