Pak je backlog aan met Steam's Spring Cleaning Event

Geplaatst:
Aangepast: 24 mei 2019 22:15

Ieder jaar is de Steam Summer Sale voor veel gamers weer reden om groots in te slaan, maar veel van die games speel je uiteindelijk nooit. Valve heeft daar iets op bedacht: het Spring Cleaning Event.

De almaar groeiende backlog moet natuurlijk wel worden aangepakt. Al die games die in je digitale bibliotheek liggen te verstoffen is natuurlijk eeuwig zonde, dus heeft Valve een speciaal evenement in het leven geroepen dat vanaf vandaag van start is gegaan: het Spring Cleaning Event. Tijdens dit evenement kun je badges verdienen door games uit je backlog op te pakken. Daarnaast zijn er diverse games gratis speelbaar deze periode, zodat je deze kunt uitproberen.

Het Spring Cleaning Event start vanaf vandaag en duurt tot en met 28 mei.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord