Check hier alle PlayStation State of Play content

Painkiller: Resurrection deze maand nog

Painkiller was een goed ontvangen game aan het begin van dit millennium en laat zich het best vergelijken met no-nonsense games als Serious Sam. Deze maand komt Painkiller terug als Painkiller: Resurrection.

Ontwikkelaar JoWood heeft laten weten dat de game 13 november in de winkels komt te liggen. Painkiller: Resurrection verschijnt op de PC en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?