Painkiller is terug

De originele Painkiller kwam in 2004 uit. De game werd erg geliefd door het duistere stijltje, de wapens en de hersenloze actie. Er was al eerder een uitbreiding van de game geweest, maar nu komt er een nieuwe uitbreiding.

Painkiller Resurrection draait allemaal om CIA agent William 'Wild Bill' Sherman. Hij is in de hel beland en is vastberaden om eruit te komen. Check hieronder de eerste trailer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?