Pain

  • Ontwikkelaar Idol Minds
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

PAIN volgende week in Amerikaanse PlayStation Store

Sony heeft aangekondigd dat vanaf volgende week de game PAIN in de Amerikaanse PlayStation Store verschijnt. PAIN is ontwikkeld door Idol Mind en is een game waarbij je personages (mensen) in de game met behulp van een reuze katapult flink in de rondte moet smijten. En hoe harder of pijnlijker je personage tegen de keiharde stoeprand, het gebouw of de vuilnisbak of metro opvliegt, hoe meer punten je krijgt. Voor 9,99 dollar valt deze game te downloaden vanaf de Amerikaanse PlayStation Store.

Jason Coker, mede-producer van Idol Mind, gaf te kennen dat ze hard werken aan een Europese versie. Deze moet vanaf januari verschijnen in de PlayStation Store van Europa. Over een prijs is nog niets bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?