Pagina hint naar meer PlayStation-titels op pc

Het lijkt erop dat er meer PlayStation-titels naar pc komen. De Steam-pagina van PlayStation Studios lijkt te hinten naar toekomstige releases.

Dat PlayStation-games hun weg naar pc vinden, is al langer bekend. Zo werd de Nederlandse titel Horizon Zero Dawn al vorig jaar uitgebracht op het software-distributieplatform Steam. Ook Predator: Hunting Grounds maakte zijn debuut op het platform. Morgen mag een nieuwe uitdager zich bij de line-up aansluiten en wordt Days Gone uitgebracht op pc. Het lijkt er echter op dat het niet bij deze titels blijft. De Steam-pagina van PlayStation Studios geeft namelijk momenteel aan dat er 41 titels (inclusief downloadbare content) beschikbaar zijn. Hiervan zijn er op dit moment 24 niet te zien. Dat lijkt te hinten naar meer releases van PlayStation-games op het platform. Eerder werd al bekend dat PlayStation meer titels uit gaat brengen op pc.

PlayStation Studios games pc Steam

Het is op dit moment nog onduidelijk welke toekomstige PlayStation-titels naar Steam komen. Days Gone is vanaf morgen beschikbaar op het platform.

BRON Steam
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?