Pacman verschijnt op de raarste plekken

Pacman, één van de bekendste game karakters aller tijden, heeft wat uit te leggen. De beste jongen (of is het toch een meisje) is namelijk op een wel heel rare plek verschenen, namelijk op een tatoeage. Toch niets bijzonders zou je zeggen. In dit geval ligt dat toch iets anders.

De tatoeage is namelijk gezet op iemands achterwerk. Tja, je moet er wat voor over hebben om de gameheld te vereeuwigen...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?