Packshot van Split/Second: Velocity verschenen

Afgelopen donderdag liet ik jullie onder andere weten dat de game Split/Second een subtitel heeft gekregen. Hierdoor kon de huidige packshot terug naar de tekentafel en komt Disney Interactive Studios met een nieuwe packshot voor deze game.

Split/Second: Velocity is een racespektakel waarbij het exploderen van voorwerpen uit de directe omgeving, zoals torens en hijskranen, van belang is om je tegenstanders voor te blijven. De game staat vooralsnog gepland voor 21 mei van dit jaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?